Winter

Wintersport Niederau

Gezellig wintersportdorp voor skiërs van ieder niveau met après ski

Niederau is het grootste dorp van het Wildschönaudal. In dit dorpje ligt de Markbachjoch-gondellift, die je naar een hoogte van 1500 meter brengt. Voor de gevorderde wintersporter zijn hier diverse rode en zwarte pistes te vinden, maar ook voor de beginnende skiër of snowboarder zijn er voldoende mogelijkheden.


Niederau is een gezellig dorp en is de enige van de vier dorpen in het Wildschönaudal waar een echt nachtleven te vinden is. Andere voorzieningen die aanwezig zijn in Niederau en de andere dorpen zijn diverse winkels, restaurants en bars, skischolen, kinderopvang, een overdekt zwembad en een aantal wellnessfaciliteiten. Tussen de verschillende dorpen in het dal rijden gratis skibussen.


Langlaufers kunnen in het Wildschönaudal lange tochten maken, doordat alle loipes op elkaar aansluiten. Ook voor wandelaars zijn er mooie routes. Door de VVV worden verschillende wandelingen georganiseerd.

Kortom voor een veel belovende wintersport komt u naar Niederau!

De plek voor langlaufen, skiën, wandelen, rodelen en apresski 

Bobo's heustadl

Schnaphutte 

Volg de allerlaatste nieuwtjes, aanbiedingen en tips via onze Facebookpagina

Niederau ligt op 828 meter in Tirol. Het is een heel leuk dorp voor een familievakantie.

 

Kaprun is bij veel Nederlandse wintersporters een geliefde bestemming maar ook zomers zeker een bezoek waardig.

 

Kötschach-Mauthen is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië wat zomer en winter geliefd is bij veel toeristen.

 

Obertraun ligt aan de Hallstättersee een dorpje met verbluffend uitzicht over mooi meer gelegen in de provincie opper Oostenrijk.

CONTACT


 

Cozy Holiday Homes is eigendom van:


Adviesbureau van Rijsewijk


 

 

 Kantstraat 44, 5076NR, Haaren

 

 

 

 

Post@cozyholidayhomes.nl

  

        +31630253430